Vil du bli vår nye kundeservicestjerne?
MDE Bergen

Vil du bli vår nye kundeservicestjerne?

Hva kan vi tilby deg? 

Vår kunde søker en motivert og engasjert person til å bli en del av deres team! Er du glad i å holde flere baller i luften samtidig? Da tror vi denne stillingen kan være en god match til deg. Vår kunde tilbyr ordnede arbeidsforhold i en fremtidsrettet og fremoverlent bedrift. Videre jobber selskapet målrettet for å bidra til å fremme bærekraft og arbeider aktivt gjennom konkrete tiltak og holdningsarbeid. Det er et stort pluss om du også deler samme verdisett. Vår kunde gjør sitt ytterste for å ta vare på sine kollegaer i en hektisk arbeidshverdag, men også utenom med sosiale aktiviteter. Selskapet har et meget trivelig og inkluderende arbeidsmiljø på tvers av alle avdelinger og ansvarsområder. 
 

Hvordan vil din arbeidshverdag se ut? 

I denne stillingen vil du i hovedsak snakke med kunder på telefon samtidig som du sjonglerer mellom ulike datasystemer. Du må være strukturert og ha god orden i sysakene, samtidig som du er åpen for å ta egne avgjørelser når det trengs. Du vil også jobbe med alt fra å besvare kundehenvendelser via mail, chat og telefon, til å gi salgsstøtte og oppfølging til både interne og eksterne kunder. Videre verdsettes det at du har gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig. Gode datakunnskaper- og systemforståelse vil være en viktig faktor for å lykkes i stillingen. 


Høres dette ut som noe for deg? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg. 
 

Vi gjør oppmerksom at denne stillingen har snarlig tiltredelse med ett års engasjement. I den forbindelse intervjuer vi kandidater fortløpende og ser frem til videre dialog med deg. 


Ved spørsmål kan du kontakte: Ingrid H.Gundersen, tlf: + 47 926 275 80 eller mail ingrid.gundersen@mde-group.com. 

OM MDE

MDE Group er et globalt rekrutteringsselskap, spesialisert på å finne og plassere de største talentene over hele verden. MDE består i dag av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, samt offshorepersonell og rådgivning. Med vår unike kjennskap til både det lokale og det internasjonale markedet vil vi bistå arbeidstakere og bedrifter slik at begge parter finner akkurat det de er på jakt etter. 



Om stillingen

Firma MDE Bergen
Sted Arna
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kundeservicemedarbeider
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 375014
Søknadsfrist Intervjuer kandidater fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil