Vil du dele din kunnskap?
KIWA Kompetanse AS

Vil du dele din kunnskap?

KIWA Kompetanse AS
Kiwa er et av verdens ledende TIC-selskap og leverer tjenester innen testing, inspeksjon og sertifisering. I tillegg arrangerer vi en mengde kurs, både åpne og bedriftsinterne. Dette gjør vi innenfor en rekke markedssegmenter, fra bygg og anlegg, olje og gass, infrastruktur og energiforsyning til drikkevann, mat, dyrefôr og landbruk. Vi har i en årrekke bistått bedrifter med å forbedre seg og sine produkter og tjenester. Kiwa har ressursene og kunnskapen som skal til for å levere deg og din bedrift de beste tjenestene, samlet fra en og samme leverandør. Våre kunder varierer fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale konsern. Med tverrfaglig kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og prosjekter i inn- og utland sørger vi for at våre kunder møter krav og forventninger med fokus på kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet. Vi betjener kunder innenfor produksjons- og prosessindustri, offentlige og private institusjoner, myndigheter og internasjonale selskap fra 100 kontorer verden over. Kiwa har over 10000 ansatte i 40 land, hovedsakelig i Europa, Asia, Amerika og Oceania. Siden 2021 har vi vært en del av SHV-familien av selskaper. Globalt sysselsetter SHV 55 000 mennesker. Les mer her: www.kiwa.no

Vil du dele din kunnskap?


Ønsker du å forme fremtiden for sveiseteknologi? Er du en ekspert på sveising og en lidenskapelig formidler? Da er dette din mulighet til å bli en del av vårt dynamiske team, hvor vi ikke bare tilbyr sveisetekniske kurs, men også skaper et kunnskapsløft for den norske industrien.

Hvorfor velge oss?
Vi er ikke bare en av de beste innen sveiseteknologi, men vi er også stolte av vårt engasjerte team og vår innovative tilnærming til læring. Vi kombinerer moderne læringsmetoder som e-læring, onlineundervisning og klasserom for å gi våre studenter den mest dynamiske opplæringsopplevelsen mulig. Som sveiseingeniør hos oss, vil du være en viktig del av å forbedre og utvikle våre kurs for å sikre at våre studenter får en lærerik og engasjerende opplevelse.

Hvem vi leter etter?
Vi søker etter en engasjert sveiseingeniør som elsker å tenke utenfor boksen og omfavner digitale løsninger. Er du kreativ, pedagogisk og serviceinnstilt? Da vil du trives i vårt miljø. Vi setter pris på initiativ, positivitet og evnen til å samarbeide både som en del av et team og selvstendig.

Dine hovedoppgaver inkluderer kontinuerlig forbedring av IWI og IWS-kursene våre, bidra til utvikling av nye kurs i vår stadig voksende kursportefølje, gi engasjerende undervisning på våre kurs, og være en ressurs person internt og eksternt på dette området.

Vi ser for oss at du har Teknisk fagskole eller ingeniørutdanning innen sveiseteknologi (IWT eller IWE). Det er også viktig med kunnskap om materialteknologi, kjennskap til de viktigste NDT-metodene,samt forståelse av standarder og prosedyrer.

Vi setter pris på våre ansatte og belønner deg med spennende og varierte arbeidsoppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Du vil trives i vårt støttende og trivelige arbeidsmiljø, hvor du vil samarbeide med kollegaer som deler din lidenskap for sveiseteknologi. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid for å fremme work-life balance, i tillegg til solide pensjons, helse- og forsikringsordninger for å ivareta din velvære og sikkerhet.


Send oss din søknad i dag og bli en del av vårt engasjerte team som former den norske og internasjonale industrien.
Har du spørsmål angående stillingen kan du kontakte oss ved: Cathrine Silgjerd Leiros – 975 87 199 / leiros@hytech.no eller Feben Tesfai – 938 43 695 / feben@hytech.no 



Om stillingen

Firma KIWA Kompetanse AS
Sted Forusparken 22
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Sveiseingeniør
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 368848
Søknadsfrist 07.04.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Cathrine Silgjerd Leiros
Manager Recruitment Dept.
leiros@hytech.no
4 Ledige stillinger

Feben Tesfai
Advisor Search & Analysis
feben@hytech.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake