Vil du jobbe med et Norges største elektroprosjekt på  Livsvitenskapsbygget?
OneCo Elektro AS

Vil du jobbe med et Norges største elektroprosjekt på  Livsvitenskapsbygget?

OneCo Elektro AS
OneCo er et industrikonsern etablert i 2010 med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. Vi er Nordens beste selskap til å utnytte og omstille oss til nye trender og endringer i elektromarkedet. Vi går så bredt som vår kompetanse og dyktighet tillater slik at vi også kan skape synergier. Våre produkter og tjenester blir aldri bedre enn kvaliteten på det våre medarbeidere og samarbeidspartnere presterer sammen. Derfor er en sterk, tydelig og sunn bedriftskultur avgjørende for at vi skal lykkes med vår ambisjon. OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes. Det forventes at våre ledere skal støtte, bidra og stimulere til resultater gjennom sine medarbeidere. OneCo er lokalisert i Norge og Sverige og har i dag rundt 3000 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt NOK 5 milliarder. Stillingen inngår i OneCo Elektro AS, et selskap med om lag 930 ansatte og en årlig omsetning på NOK 1,4 milliarder. Selskapet har lokasjoner i Oslo, Hamar, Larvik, Kristiansand, Egersund, Sandnes, Bergen, Florø og Trondheim. Vi gjennomfører også prosjekter, drift, vedlikehold og beredskap i hele Norge. Vi legger vekt på at våre leveranser skal ivareta både kunde- og myndighetskrav samtidig som sikkerheten til våre ansatte ivaretas på en god måte. Vi har som mål å være markedets mest attraktive arbeidsgiver for dagens og morgendagens fagfolk.

ER DU ONECO’S NYE PROSJEKTLEDER PÅ LIVSVITENSKAP?

Livsvitenskap er Norges største elektroprosjekt og OneCo AS trenger en solid prosjektleder som kan ta styring på produksjon og fremdrift

Dette er en fast stilling og det blir mange spennende oppdrag på deg og Oneco, også etter Livsvitenskap som varer frem til 2027.

Er dette deg og du vil høre mer ta gjerne kontakt med en av oss i Skagerak Consulting.

MERK! For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om Bankid-informasjon i søknadsprosessen


 

Om stillingen

Firma OneCo Elektro AS
Sted Gaustad alleen 30
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Prosjektleder på Livsvitenskapbygget
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 350580
Søknadsfrist Fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Raymond Haugen
Seniorrådgiver
rh@skc.no


4 Ledige stillinger

Odd Arne Krogstad
Seniorrådgiver
oak@skc.no


9 Ledige stillinger

Lisbeth Holen
Seniorrådgiver
lhh@skc.no


9 Ledige stillinger

Søk her Tilbake