Vil du jobbe med risikostyring i forsikringsbransjen?
Ly Forsikring

Vil du jobbe med risikostyring i forsikringsbransjen?

Ly Forsikring
Ly forsikring er totalleverandør av skadeforsikring til næringslivet i Norge. Selskapet har vært gjennom en spennende reise siden oppstarten i 2013, og rigger seg nå for å ta ytterligere spennende steg i utviklingen av selskapet. Selskapet har spesialisert seg på skadeforsikringsløsninger til bedriftsmarkedet i Norge, og har lagt til rette for et helt nytt konsept innen næringslivsforsikring kalt «Selective Insurance». Selskapet har vært i sterk vekst de siste årene, og porteføljen vil i løpet av 2024 passere 800 millioner NOK.

Leder risikostyring

Ly Forsikring ser etter deg som ønsker å jobbe med risikomodellering og gjennomføring av risikovurderinger.  

Som leder for risikostyring vil du jobbe tett med alle avdelinger, ledelsen og styret i Ly. Du blir en del av selskapets uavhengige kontrollfunksjon med ansvar for rapportering til styret og ledelsen innen ditt felt.  

I stillingen får du hovedansvar for at selskapets risikostyring fungerer effektivt. Videre ser ansvarsområder og oppgaver slik ut: 

  • Identifisere, måle, overvåke og rapportere på de eksisterende og mulige risikoene som selskapet eksponeres for.  

  • Bidra til utvikling og forvaltning av rammeverk for risikostyring, styrings- og beslutningsprinsipper, samt bidra til videreutvikling av førstelinjens egne aktiviteter.   

  • Påse at arbeidet blir drevet i samsvar med gjeldende lovgivning.   

  • Gjennomføre selvstendige kontroller og vurderinger for å identifisere avvik, samt sørge for at virksomheten følger opp dette.   

  • Følge opp fremdriften i det samlede risikostyringsarbeidet og bistå linjeledere i å formidle relevant risikoinformasjon i virksomheten.   

  • Operasjonalisere retningslinjer for risikostyring, definere roller og ansvar, og fastsette mål for gjennomføring av arbeidet.   

For å lykkes i rollen må du ha gode analytiske ferdigheter. Du evner å ha et helhetlig blikk med kontroll på detaljene i et komplekst risikobilde. Du planlegger arbeidet ditt, etterlever gjeldende forpliktelser og tar rasjonelle beslutninger basert på tilgjengelig informasjon. Du er utviklingsorientert, og bidrar til deling av erfaring på tvers av fagmiljøer i selskapet.  

Vi tror du har:  

  • Utdannelse på høyere nivå innen relevant fagområde. Lang og relevant realkompetanse kan kompensere for utdanningskravet.  

  • Kjennskap og erfaring med risikostyringsmetodikk, finansmatematikk, enkel modellering, kapitalforvaltning og forsikring. Bransjeerfaring vil være en fordel, men intet krav. 

  • God oversikt over lover og regler innenfor funksjonens ansvarsområder.  

  • God teknologikompetanse ved at man forstår risikobildet, men også hvordan teknologi kan støtte funksjonens ansvarsområder.  

Arbeidssted er i utgangspunktet våre lokaler på Moelv, men Oslo også være en mulighet. Det må påregnes noe reise mellom kontorstedene. 

Lurer du på noe? 

Våre rådgivere i The Assessment Company tar gjerne en uforpliktende prat om stillingen. Ring Isabel Andersen Mougios på tlf: 926 82 929 eller Live Tenstad på tlf: 980 71 756.   

Søknadsfrist: 20. mai 



Om stillingen

Firma Ly Forsikring
Sted Åsmarkvegen 2
By Moelv
Fylke Innlandet
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Leder risikostyring
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 378142
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Isabel Andersen
Management Consultant
isabel.andersen.mougios@theac.no
2 Ledige stillinger

Live Tenstad
Business Consultant Oslo
live.tenstad@theac.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake