Vil du jobbe med verdens fremste Edtech-løsninger som vår nye backend utvikler?
itslearning

Vil du jobbe med verdens fremste Edtech-løsninger som vår nye backend utvikler?

itslearning
Fra lokal oppstart i Bergen, har itslearning i dag blitt en ledende leverandør av læringsplattform i Europa. Vårt mål er å styrke lærere og hjelpe elever til å nå sitt beste potensiale. itslearning har i dag ca. 4,5 millioner brukere over hele verden, og kunder i 26 ulike land. Vi er ca. 150 ansatte fordelt på avdelinger i 8 ulike land i Europa, med hovedkontor i Bergen. I 2019 ble itslearning en del av Sanoma Group - et media og læringsselskap med hovedsete i Finland. Med Sanomas økonomiske stabilitet og langsiktige fokus, har itslearning styrket sin posisjon for videre utvikling og vekst i Europa. Sanoma er børsnotert på Nasdaq Helsinki.

Er du en dedikert Senior Backend-utvikler med en lidenskap for utdanning? Vi i itslearning søker en engasjert kollega som vil være med på å forme en bedre fremtid gjennom innovative læringsopplevelser.

I rollen som Senior Backend-utvikler hos itslearning vil du være med på å påvirke hvordan barn og unge lærer over hele verden. Vi ønsker å møte utfordringer som muligheter og søker deg som trives med å finne kreative løsninger.
I det daglige vil du ha varierte arbeidsoppgaver med hovedfokus på å utvikle effektiv kode av høy kvalitet. Du vil samarbeide med både kunder og kolleger for å skape de beste løsningene, og kontinuerlig arbeide med å øke kompetansen på verktøy, teknologier og teknikker.

Løsningen vår er en skybasert .NET-applikasjon, utviklet hovedsakelig i C#, og kjører på AWS. Frontend stacken vår er en Javascript/Svelte-basert løsning som kommuniserer med REST API-er, med MariaDb som vår database.

Vi jobber smidig i team og fokuserer kontinuerlig med å forbedre oss for å sikre effektiv kommunikasjon og leveranse. Sikkerhet er kjernen i vårt arbeid, og vi søker deg som har solid sikkerhetskunnskap og forståelse for bransjestandarder.
 

Vi ser etter deg med:

  • Bachelor-/mastergrad innen informatikk eller annen relevant utdannelse
  • Erfaring med .NET/C# og AWS eller lignende skytjenesteleverandør
  • Evne til å skrive effektiv og strukturert kode
  • Erfaring med API-utvikling


Vi kan tilby:

  • En utfordrende og givende stilling blant dyktige og trivelige kolleger
  • Gode utviklingsmuligheter internt i selskapet
  • Mulighet til å jobbe fra Sanoma kontorer over hele verden
  • Fleksitid og konkurransedyktige betingelser
  • Arbeidsgiver med fokus på balanse mellom arbeid og fritid

 

Siden du fortsatt henger med ser vi frem til å høre fra deg!
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Dfind, dersom du har spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen.



Om stillingen

Firma itslearning
Sted Edvard Griegs vei 1
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior Backend-utvikler
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 353224
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil