Vil du utføre ulike spennende oppdrag hos våre velrennomerte kunder, samtidig som du er en del av et selskap som står midt i en betydelig vekstperiode? Bli med og skap fremtidens teknologi i energibransjen!
Assure AS

Vil du utføre ulike spennende oppdrag hos våre velrennomerte kunder, samtidig som du er en del av et selskap som står midt i en betydelig vekstperiode? Bli med og skap fremtidens teknologi i energibransjen!

Vi i Assure står på hoppkanten, klare til å doble antall ansatte innen utgangen av 2024. Vi gleder oss til å ta sats, men for å lykkes trenger vi deg som er en dyktig elektroingeniør med på laget.
 
Assure tilbyr ingeniørtjenester som bidrar til å forme fremtiden innenfor energisektoren. Vi leverer ingeniørkompetanse til oppdrag for en rekke solide kunder.  Hos dem leverer du kvalitet og verdifull kompetanse, enten integrert i kundens prosjekter eller som et team av dyktige Assure ingeniører. I tillegg er Assure tross alt et teknologiselskap, og vi er nå i ferd med å realisere en unik, patentert teknologi.
 
Nå banker energibransjen på døren for å gire opp til det grønne skiftet, og vi har mange spennende prosjekter på gang der du med bakgrunn innenfor elektro vil spille en viktig rolle.
 
Du bør ha en bachelor i bunn, men om du har teknisk fagskole eller lang erfaring så kan det veie opp for formell universitetsutdannelse. Det viktigste er at du er en kvalitetsbevisst fagperson som trives i et levende arbeidsmiljø med «doers», der du kan bidra og vokse.
 
Så, om du kjenner deg igjen i noen av disse arbeidsoppgavene:
 
  • Designe, integrere, administrere og analysere elektrisk systemteknikk.
  • Spesifisere og følge opp innkjøpspakker innen elektro.
  • Behandle as-built-tegninger fra leverandører og redline tegninger fra offshore.
  • Koordinere med leverandører og evaluere dokumenter og tegninger.
  • Ansvar for elektrisk systemteknikk for lavspenningsforbrukere og koblingsskap.
  • Ansvar for elektriske beregninger, for eksempel kortslutningsberegninger.
  • Ferdigstillelse og idriftsettelse
  • Gi input på elektrosystemer i arbeidspakker.


 
... tror vi at du vil føle deg hjemme hos oss. Det er også en fordel om du har Offshore eller Site-erfaring, men det er på ingen måte et krav til stillingen.
 
Så, hva kan vi tilby deg? I Assure tror vi på å gjøre hverandre gode ved å skape felles mål og forståelse. Og ved å være fleksible, lærende og åpne, gir vi stor frihet til den enkelte ansatte. Det skaper et godt grunnlag for en arbeidskultur der vi alle er engasjerte til å gå "all in". HMS fokus ligger som en grunnstein i arbeidet vårt, der vi sørger for et trygt og godt arbeidsmiljø for alle. Vi er enkle å forholde oss til, med kort vei fra beslutning til handling.
 
Hvordan er arbeidsmiljøet, spør du? Hos oss er mangfold mer enn ett ord. Vi ønsker oss ansatte med ulike bakgrunner og perspektiver som kan bidra til et mangfoldig arbeidsmiljø, og tror på at bredde i alder, kompetanse og erfaring, skaper et levende og inspirerende fagmiljø å jobbe i. Noe av styrken i selskapet er våre solide kunder og at vi jobber med langsiktige kontrakter. Det gir oss ett solid fundament, der du får mulighet til å påvirke både kulturen og fremtiden.
 
Vi trenger deg som tør å ligge i forkant og pushe grenser. Som elektroingeniør hos oss vil du spille en viktig rolle i å utvikle og levere automatiserings- og digitale løsninger, og du vil få varierte oppgaver tilpasset det aktuelle prosjektet, både nasjonalt og internasjonalt.
 
Vi ønsker å bidra i det grønne skiftet med vår kompetanse, og har en visjon om å være den foretrukne leverandøren ved å tilby kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet. Er du klar for å bli en viktig del av satsningen? Søk nå fra hvor som helst i landet, enten du befinner deg i Stavanger, Oslo/Østlandet, Trondheim, Bergen, Tromsø eller rett og slett på hjemmekontor. Vi gleder oss til å høre fra deg!
 
Velkommen til Assure – hvor vi går "all in" for en lysere fremtid!
 

Om stillingen

Firma Assure AS
Sted Sandvigå 7,
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Elektroingeniør
Stillinger 10
Jobreg ID 377149
Søknadsfrist ASAP

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Kim Holmern-Aadnesen
Rådgiver, Partner & COO
kim@firstrate.no


31 Ledige stillinger

Mats Løstegård
Rådgiver, Partner & CEO
mats@firstrate.no


33 Ledige stillinger

Søk her Tilbake