Vil du være en pådriver på vårt operasjonskontor?
INDEPENDENT OIL TOOLS AS

Vil du være en pådriver på vårt operasjonskontor?

INDEPENDENT OIL TOOLS AS
Independent Oil Tools AS er en ledende leverandør av utstyr og tjenester til energi, olje- og gassindustrien. Selskapet ble etablert i 1992 og spesialiserer seg på utleie av boreutstyr, verktøy og tilbehør for både offshore- og onshore-boreoperasjoner. Med et omfattende utvalg av høykvalitetsutstyr og et dedikert faglig team, fokuserer Independent Oil Tools på å levere pålitelige og effektive løsninger som møter kundenes strenge krav til kvalitet, sikkerhet og effektivitet. Selskapet har kontorer i flere land og det norske kontoret ligger i Stavanger.
IOT er en uavhengig tjenesteleverandør innen energi, olje og gass industrien med et nært forhold til våre kunder og partnere. Vår hovedaktivitet er utleie av boreutstyr.
IOT Norge er en kompetansebedrift som leverer varer og tjenester til et bredt utvalg av kunder primært i Norge, samtidig som vi er en del av IOT Gruppen med kontorer i Europa, Afrika, Asia og Australia.
Vi er "Always at your service" og stolt av å ha de raskeste responstidene i bransjen. Vi har opplevd stor vekst de siste årene og sikter nå mot en spennende digital omstilling.

Dette er stillingen for deg som ønsker å være med på en endringsprosess og som lett ser de enkle forbedringsmulighetene.

Som Operation Coordinator blir du sentral i arbeidet på vårt operasjonskontor. Du vil ha kontakt ut mot kunder og partnere, og du vil bistå med din faglige kompetanse inn mot operasjon, salg og service. For den rette personen er dette en unik og spennende mulighet. Du kan bli en avgjørende nøkkelspiller for vårt selskap.

DINE ARBEIDSOPPGAVER:
Dette vil være en jobb som krever fart og gjennomføringskraft. Arbeidshverdagen din vil bestå av følgende:
  • Registrering av ordre, levering og returseddel
  • Kontroll av ordrer fra kunder
  • Registrering av nye kunder
  • Ta hånd om reparasjon av utstyr iht. inspeksjonsrapporter
  • Oppfølging av utstyr som skal kaliberes, sertifiseres og vedlikeholdes
  • Oppfølging av komplementering av reservedelslager

HVEM ER DU?
  • Du er kjent for å være pliktoppfyllende og at du får ting gjort. Du jobber selvstendig, strukturert, nøyaktig og du er innstilt på å lære nye ting.
  • Vi søker også deg som er ung og ivrig med relevant erfaring og er klar for en spennende utvikling sammen med oss.
  • Det er viktig for oss at du er serviceinnstilt og at du vil sette selskapets beste fremfor dine personlige preferanser. For oss er personlig karakter like viktig som ditt erfaringsgrunnlag.
  • Vi søker deg som har relevant utdannelse og god digital kompetanse. Det vil være en stor fordel at du har erfaring med logistikk og erfaring med å jobbe mot flere kunder og leverandører. Interesse for teknologi og automasjon er også en fordel. Gode norsk og engelsk kunnskaper er ønskelig. Det vil også være viktig å forstå hvordan bransjen fungerer, spesielt på leverandørsiden.

HVA TILBYR VI?
  • Et engasjerende arbeidsfellesskap med en sunn dose humor
  • Mulighet til å være med på endring og vekst
  • En fleksibel organisasjon med korte beslutningsprosesser  
  • Gode muligheter for personlig utvikling innen operasjon, salg, IOT's produkter og tjenester  
  • Gode lønns- og pensjonsordninger

Nysgjerrig? Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Human; Sondre Høysæter på mob 957 93 784 eller Stein Magnus Olafsrud på mob 924 45 003. Du kan også kontakte Daglig Leder i selskapet, Sven Olav Borgen på mob 920 56 933. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig i en tidlig fase.
 

Om jobbet

Selskab INDEPENDENT OIL TOOLS AS
By Midtgårdveien 30
By Stavanger
Region Rogaland
Hjemmeside Click here
Titel Operation Coordinator
Tiltrædelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg os på
Jobreg ID 379467
Frist for indsendelse 02.06.2024

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil
Kontaktpersoner
Stein Magnus Olafsrud
Senior Consultant
smo@human-as.no
2 Ledige stillinger

Sondre Kråkenes Høysæter
Manager - Stavanger
sondre@human-as.no
4 Ledige stillinger

Sven Olav Borgen
Daglig leder
sob@iotgroup.com
608 Ledige stillinger

Ansøg her Tilbage