Vil du være med å bygge Norges største VVS-konsern?
VARME & BAD AS

Vil du være med å bygge Norges største VVS-konsern?

VARME & BAD AS
VVS-bransjen er sentral i det grønne skiftet og står foran en spennende utvikling. I 2023 gikk Varme & Bad (VB) fra å være en medlemseid kjede til å bli Norges største rørleggereide konsern, med 50 avdelinger og 1900 medarbeidere over hele landet.

VB Gruppen er et landsdekkende rørleggereid konsern. Med om lag 50 rørleggeravdelinger og 90 partnere og en omsetning på 3 milliarder kroner, er vi klare for å utfordre og utvikle VVS-bransjen

I region Sør-Vest er det stor aktivitet og ambisjoner om videre vekst. Regionen strekker seg fra Bergen i vest til Arendal i sør. Vi søker en forretningsorientert Business Controller til en nyopprettet stilling i Stavanger.

Vår nye Business Controller går inn som første regioncontroller i selskapet og vil med det både kunne påvirke egen rolle og sette standard for controller-funksjonen i driftsorganisasjonen. Sammen med CFO og øvrige i økonomiavdelingen, får du mulighet til å utvikle økonomifunksjonen i et raskt voksende og ambisiøst konsern.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være å:

  • Planlegge og gjennomføre økonomiske analyser av avdelingene med tanke på forbedring
  • Følge opp og måle effekten av utførte tiltak mot KPIer
  • Utarbeide rapporter, budsjett, prognoser og saksdokumenter
  • Bistå i anbudsprosesser, utføre ad-hoc analyser og delta i relevante prosjekter

Business Controller rapporterer til og skal være en aktiv sparringspartner for Regionleder Sør-Vest.

Vi ser etter deg med høyere utdanning innen økonomiske fag og minimum tre års erfaring som Business Controller. Du har forretningsteft og økonomisk forståelse. Excel og PowerBI er velkjent, og du har forståelse og nysgjerrighet på IT-systemer generelt.

Du vil få anledning til å reise til våre rørleggerbedrifter i regionen. Du må derfor kunne jobbe selvstendig og være serviceinnstilt. Gode kommunikasjonsevner og faglig nysgjerrighet er nødvendig.

Vi tilbyr store utviklingsmuligheter i en bransje som er viktig i det grønne skiftet. Vårt arbeidsmiljø preges av kompetansedeling, samarbeid på tvers og et sterkt ønske om å lykkes sammen. VB Gruppen tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode vilkår i form av både pensjons- og forsikringsavtaler.

For eventuelle spørsmål, kontakt Compass Human Resources ved Anne Marit Heber Nærby, tlf. 924 49 114. Søknad med CV sendes snarest via søknadsskjema. Søknader behandles fortløpende.

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonene.



Om stillingen

Firma VARME & BAD AS
Sted Forusparken 2
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Business Controller - Region Sør-Vest
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 379060
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Anne Marit Heber Nærby
Partner
amhn@compass.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake