Vil du være med å løse verdens viktigste vannutfordringer? Xylem Norge ansetter Teknisk Fagspesialist.
Xylem Water Solutions Norge AS

Vil du være med å løse verdens viktigste vannutfordringer? Xylem Norge ansetter Teknisk Fagspesialist.

Xylem Water Solutions Norge AS
Xylem er et ledende globalt vannteknologiselskap dedikert til å løse verdens mest utfordrende vannproblemer. Vi er den ledende globale leverandøren av effektive, innovative og bærekraftige vannteknologier som forbedrer måten vann brukes, forvaltes, konserveres og gjenbrukes. Vårt internasjonale team er forent i et felles formål: å skape avansert teknologi og andre pålitelige løsninger for å løse verdens vannutfordringer. I Norge er Xylem Water Solutions det største spesialfirmaet innen pumping, vannteknologi og væskehåndtering. Vi er 174 ansatte fordelt på 9 filialer og hovedkontoret på Kjeller utenfor Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS, olje og gass og landbasert industri. På verdensbasis har Xylem over 23 000 ansatte og en pro-formainntekt på 8,1 milliarder dollar (2023). Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert. Xylems varemerker omfatter blant annet Flygt, Lowara, Godwin, Wedeco, Sanitaire, WTW, SI Analytics og Evoqua. Vi er også norsk distributør av produkter fra ITT Goulds og Seepex.

Teknisk Fagspesialist

Vi søker en dyktig og engasjert nøkkelperson til Xylem Norges enhet for kommunalt VA. Her vil din hovedoppgave være å støtte våre salgskollegaer ved å tilby teknisk ekspertise og veiledning innen pumpesystemer for vann- og avløp. Du vil være vår faglige kompetanseperson både internt og eksternt, og det er dermed viktig at du trives med å holde deg oppdatert på bransjens tekniske utvikling.


Dette vil være dine hovedansvarsområder:

  • Bistå salgsapparatet med teknisk innsikt og support
  • Produktansvar for pumpestasjoner for vann- og avløpssektoren
  • Samarbeid med våre filialer, kunder og underleverandører for å forbedre og utvikle nye løsninger
  • Gi støtte under gjennomføringen av større prosjekter
  • Vedlikeholde kalkyleverktøy
  • Initiere interne prosjekter med mål om å forbedre effektivitet og kvalitet


For å lykkes i rollen tror vi at du har:

  • Teknisk utdannelse på ingeniørnivå, og flere års erfaring innen VA-sektoren. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse
  • Kjennskap til pumper, pumpesystemer og pumpestasjoner
  • Erfaring med å bistå i forhandlinger og avtaleinngåelse
  • Prosjektleder-/prosjektstyringskompetanse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk
  • God kjennskap til Excel og andre MS-programmer


Viktige personlige egenskaper:
Vi ser for oss at du har en dyptgående teknisk interesse og en strukturert tilnærming til arbeidet. Du bør være selvgående og i stand til å fokusere på prioriterte oppgaver. Sterke relasjons-/ samarbeidsevner og pålitelighet er også viktige kvaliteter.


Hva vi tilbyr:
Hos oss får du en spennende stilling i et ledende selskap innen vann- og avløpsteknologi, med muligheter for faglig og personlig utvikling. Her blir du en del av et jordnært, inkluderende og kompetent arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av at de ansatte skal trives på jobb. Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger.


Høres dette interessant ut?
Ta gjerne kontakt med Orion & Partners v/ Christian Hofbauer på telefon 917 08 058, Tore Svalastog på 934 94 900, eller André Oddevald på 955 59 884. Søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem.

Xylem og Orion er opptatt av likestilling, mangfold og ikke-diskriminering. Ansettelsesbeslutninger tas uten hensyn til rase, hudfarge, religion, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kjønn, seksuell legning, kjønnsidentitet eller uttrykk, alder, funksjonshemming, eller andre egenskaper beskyttet av loven.



Om stillingen

Firma Xylem Water Solutions Norge AS
Sted Fetveien 23
By Kjeller
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Teknisk Fagspesialist
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 368533
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Tore Svalastog
Senior Rådgiver
tore.svalastog@orion.no


2 Ledige stillinger

André Hovelsrud Oddevald
Konsulent - Research & Analyse
andre.oddevald@orion.no


7 Ledige stillinger

Søk her Tilbake