Lagre annonse
Ved å lagre annonsen kan du enkelt finne tilbake til den fra utlisting av dine annonser.
Vår oppdragsgiver er en velkjent restaurant med flotte lokaler sentralt i Bergen.
Restauranten har behov for en erfaren à la carte-kokk som kan dekke både lunsj- og middagsvakter, da åpningstidene er fra kl. 11:00 til 23:00.
Du vil jobbe tett med deres dyktige kjøkkensjef, med fokus på å bruke gode ingredienser og lage mesteparten av maten fra bunnen av. De streber etter å tilby et variert kosthold.
Oppstart: Snarest
Arbeidssted: Sentralt i Bergen
Varighet på vikariat: Minst 2 måneder
Overordnet ansvar:
Kokken er ansvarlig for å bidra til et høyt faglig nivå i den daglige matproduksjonen og skal sikre at alle retter holder høy kvalitet, både når det gjelder smak, utseende og hygiene.
Arbeidsoppgaver:
Firma | Temp-Team avd. Bergen |
By | Bergen |
Fylke | Vestland |
Nettside | Klikk her |
Arbeidstittel | A la carte kokk |
Tiltredelse | Snarest |
Lønn | Etter kvalifikasjoner |
Stillinger | 1 |
Følg oss på | |
Jobreg ID | 443665 |
Søknadsfrist | Snarest |
Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!
Opprett profil